Flytta ut sergeanter,,, flytta in sergeanter😠X3:or

Det hade varit betydligt enklare om,,,, ja ni vet,,,,gaspedalen,,,, den dÀr avlÄnga saken pÄ golvet som man sÀtter foten ( tegelstenen) pÄ. Av de i regel 3 stycken sÄdana i rad, sÄ Àr det den som finns till höger. Man har en tendens till att automatiskt sÀtta högerfoten pÄ den, sÄ fort man sÀtter sej i bilen! AlltsÄ, den foten kan vÀga ton och vara förenad med en viss arbetsinsats för att lyfta pÄ den! Men för oss Àr det sÄÄÄÄ vÀrt det! Jag har ocksÄ noterat att den Àr tyngre vid vissa tidpunkter pÄ dagen. Vid 16- tiden och framÄt ett par timmar, mÄste den vara extra tung.

Jag vet att alla vill hem fort efter en arbetsdag, det vill jag med. Jag vill inte vara en av de stackare som skadades svÄrt vid olyckan igÄr eller chauffören som gick av vÀgen idag. Arbetet med att bÀrga den har precis börjat och berÀknas ta x antal timmar med ökad risk för fler olyckor. Jag hoppas ni kör försiktigt ni som mÄste passera dÀr i natt.

Vi har under dagen fixat skyltar och satt upp vid ny arbetsplats, kollat ett arbete som ligger lite lÀngre fram i riden. Viktigt att fÄ en bild av hur det ser ut och kunna planera, bra med framförhÄllning!

Mina kollegor, Klas och Jonas, ger mej svar pÄ alla mina frÄgor och de ser minsann till sÄ att jag fÄr jobba, det Àr vÀldigt tungt ibland. Men jag mÄste sÀja att jag klarar mer Àn jag trodde!

Varmt som tusan har det varit idag, glad för lite ac emellanĂ„t😀

Vi tog en snabb vĂ€nda till MAX för lite ”mat” dĂ€r mötte vi en liten familj som frĂ„gade: e det ni som e pĂ„…

Japp, E4:n och hÀrjar!

Vi pratade lite och mannen frÄgade vad de kunde göra för oss vid vÀgarbeten ,,,

SÄNK FARTEN, blev genast svaret!

Vi pratade vidare en liten stund, innan vi sa hejdĂ„ brĂ€ttade jag om min blogg och dĂ„ sĂ€jer han: det lĂ„ter bekant, Den har jag nog lĂ€st!!!! SĂ„ glad jag blev, dĂ„ har ju resan mot mĂ„let startat. Jag vet nu att nĂ„gon som jag inte kĂ€nner lĂ€ser den! SĂ„Ă„Ă„ tacksam😍

SĂ„ ni som lĂ€ser detta och passerar Norr om Linköping i morgon, Norsborg tror jag det heter, tuta gĂ€rna och sakta ner farten😀ibland ser man roliga saker, fĂ€rgglad hatt frĂ„n Hogwarts😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s