Hemma 😍

Tungt att köra hem idag,,, så trött. Skänker en tanke till mina kollegor som fortfarande jobbar, för vissa av er har arbetsdagen inte tagit slut än och för andra har nattpasset börjat.

Jag har landat hemma efter en ganska tuff vecka, sista biten hem var inte rolig att köra. Det är så lätt att tappa focus när man hör bilens monotona ljud.

Vi har varit i Grimstorp idag, liten ort med mycket trafik, strax utanför Sävsjö.

Kom dit igår kväll, parkerade där arbetsfordonen stod, skulle precis lägga mej när det plötsligt dundrade förbi ett tåg. Fasen också,,,, äh,skit i det, jag somnar garanterat ändå,,,,, och det gjorde jag!

Lite regnigt i morse,,, jag borde ha anat vad som komma skulle. Mycket blött😡 känt mej som en halvdrängt katt mest hela dagen, huga alltså! När jag gick av, vid halv 7, frös jag så tänderna skakade,,,, hur är det möjligt, det är väl fortfarande sommar, eller hur?

In i bilen och av med blöta äckliga kläder, på med joggisar och en tjocketröja,,, åååååh så härligt!

Nu håller jag helg!😀mmm, varm och go asfalt, passar på att njuta av värmen lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s