Börjar ju bra ju đŸ˜Ą

Det var fantastiskt vackert i morse med dimman som höll pĂ„ att skingras över sjön. TyvĂ€rr blev den glĂ€djen alldeles för kortlivad. Vi gick ut pĂ„ vĂ€gen vid 07 och dĂ„ kom regnet. Det tog ungefĂ€r 20 minuter, med regnklĂ€der, innan det hade drĂ€nkt mej fullstĂ€ndigt. SĂ„ nĂ€r det blev min tur för paus var jag nödgad att anvĂ€nda ”torktumlaren” igen! Skor och sulor i framrutan, fullt ös pĂ„ flĂ€kten och pĂ„ knappt en halv timme var de Ă„ter torra😂 Tur att vĂ€dret blev bĂ€ttre under dagen!

I dag har vi lagt andra sidan, fast inte lika lĂ„ngt som igĂ„r. Tycker att det har flutit pĂ„ bra och vi funkar riktigt bra som team pĂ„ bara de hĂ€r dagarna. Vi ger och tar, har roligt och ganska högt i tak. Det Ă€r till och med sĂ„ att vi kan roa bilisterna medan de vĂ€ntar😀

Idag, efter regnet blev vi ombedda av lĂ€ggarlaget att köra undan lite vatten pĂ„ den sidan de skulle asfaltera. Ok sjĂ€lvklart,,,, det var minsann inte sĂ„ lĂ€tt. Det blir ju en kant i mitten nĂ€r ena sidan Ă€r lagd och den skulle man försöka köra sĂ„ nĂ€ra som möjligt, sĂ„ vattenpölarna skvĂ€tte undan, om ni förstĂ„r vad jag menar!!! Hoppas de blev nöjda med vĂ„ra försök, sĂ„g ut som det funkade i alla fall😀

Idag har det inte heller varit lika mycket trafik, brukar vara sĂ„ dag 2, folk vĂ€ljer en annan vĂ€g och det Ă€r vi tacksamma för. Inte heller sĂ„ mĂ„nga ”busiga” bilister som struntat i invĂ€nta-lots-skyltarna! TyvĂ€rr kan man inte undvika att det blir vĂ€ntetider, ibland lĂ„nga😞 allt beror pĂ„ vad som hĂ€nder inne i arbetsomrĂ„det. Det kan vara ett byte av massabilar t. ex. som tar ett par minuter extra, en vĂ€ndning av maskiner, ja, you name it! Vissa saker mĂ„ste fixas utan bilister i nĂ€rheten, allt för sĂ€kerheten för alla. Undrar ni nĂ„got fĂ„r ni gĂ€rna frĂ„ga, vi Ă€r ju trots allt dĂ€r för eran skull!

FörstĂ„r att 133:an Ă€r en bra genomfartsled till mĂ„nga orter och större vĂ€gar. Mycket tung trafik passerar under dagen. NĂ„gra har stannat och frĂ„gat om de kommer igenom eller om de kan köra samma vĂ€g tillbaka, nĂ„gra har ocksĂ„ uttryckt sin tacksamhet för nyrenoverad vĂ€g😀 sĂ„nt Ă€r kul tycker jag!

Dagens bild 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s