Skiftbyte😀

Åter igen ser jag dagskiftet rulla ut och jag Ă€r sĂ„ glad att vĂ„rat pass Ă€r slut. KĂ€nner mej riktigt trött!

Vajer i all Ă€ra men jag saknar asfaltsdoften, nĂ€stan sĂ„ jag kĂ€nner mej lite abstinent😂

Jag har egentligen inte sĂ„ mycket att skriva idag, inga idiotiska incidenter har intrĂ€ffat och jag mĂ„ste nog berömma de flesta som kört igenom arbetsomrĂ„det idag. VĂ€ldigt lite trafik efter midnatt men morgontrafiken började tidigare idag och den var intensiv, av nĂ„gon konstig anledning😀 och med vilken fart mina kollegor fick bort skyltningen!

Vi har drygt 1 km kvar, hoppas vi hinner klart med det nÀsta pass!

ibland har man turen att upptĂ€cka ovanliga saker pĂ„ ovanliga stĂ€llen och ovanligt nog kom jag ihĂ„g att ta ett kort😂 Gömd fĂ„gelholk i stort gammalt trĂ€d utanför JĂ€mjö đŸ„°

Natti alla,,,, nu Àr det min tur att lÀgga huvudet pÄ kudden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s