Ambulans utan blåljus SMET IGENOM arbetsområdet😡😡😡😡

Det kan ju vara lite knepigt när vi har svängfiler vid vaktplatser. Så igår kom det en ambulans, utan blåljus och i svängfilen. Jag tog för givet att han skulle svänga och att det inte var bråttom, de blinkade ju höger. Jag blev så jävla snopen när han fortsatte rakt fram med en jävla fart,,, rakt mot lotskön från andra hållet, förbi arbetarna i hög fart, de försökte få den att sakta ner. Till sist blev de intvingade till sidan av lotsen. DET ÄR F-AN INTE OK. De måste föregå med gott exempel om de ska vinna eller behålla bilisternas respekt,,, och våran,,,, det här är så oacceptabelt så det finns inte. Så vart ifrån den nu än kom, Älmhult,Växjö,,, inte fasen vet jag men jag vill ALDRIG se det igen.

Så alltså,,,,utryckningsfordon,,, med blåljus och vårat ja så får ni passera, när vägen är fri och samtliga som är på sträckan har blivit underrättade. Vi ÄR duktiga på att fixa fri väg till er och det gör vi snabbt i de flesta fall. Bättring tack!

I natt har det regnat på oss, inte särskilt kallt men det blir ju så rått!

Jag hade en man i kön som bad om hjälp med att ringa polisen eftersom det låg ett påkört rådjur mitt på vägen. De lovade att köra ut och ta bort det från vägbanan. Att inte folk fattar att man ska flytta det när det ligger så tokigt annars ringer man väl till polisen och talar om det och väntar tills de kommer. Det kallas väl för smitning om jag inte missminner mej?

Vi har också haft ett par tosingar som kör väldigt fort mot oss och till och med försöker köra förbi oss, fast vi har skyltat bra och har bra lampor. När vi får stopp på dem frågar de varför och om vägen är avstängd. Då vill man bara svara: ja den är fan avstängd för dej! MEN, som den väluppfostrade kvinna jag är så,,,,,, får fanskapet svar på tal. Ååååh trötta mej😡

Eller,, den andra varianten,,, vi tar svängfilen, fast vi ska rakt fram! Ibland prövas tålamodet ska jag säja.

Hur många köper ett cornflakespaket och hittar sitt körkort där??? Jag bara undrar!

Natt passet är avklarat, sista biten i morgon!Hurra vad bilderna blir bra på natten alltså,,,,, not😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s