Färdiga😀

Sista etappen idag!

Började 17 och var klara vid 22.30. Det är så roligt att få vara med tills allt är färdigt! Det har gått bra idag, varit lite trångt vid den ena ön. Känns som det är lugnare tempo då. Verkar som bilister blir mer observanta ju trängre det är,,,, konstigt!

Regnmolnen var hotande nära men vi klarade oss lindrigt undan, tack och lov.

Det känns faktiskt ganska skönt att de här veckornas nattpass är över. Nu vill jag känna doften från asfalt ett tag😂

Jag vill passa på att tacka mina arbetskamrater för gott samarbete. Kul att få jobba med samma människor en längre tid. Tycker vi blev ett bra team och särskilt glad är jag för att vi kan se var vi behöver täcka varandras säkerhet. Som idag,,, en kollega som ställer lotsbilen så den hindrar trafik att köra när jag står och visar var inkommande kö ska köra. Kan verka vara en liten grej men av så stor betydelse. Jag tror att sådana små saker kommer automatiskt när man får jobba en längre tid tillsammans.

När jag kör hem efter en arbetsvecka så brukar jag köpa en kaffe latte på någon mack, bara för att ”belöna” mej själv😂 idag blev det en french hotdog också. Lagom intag under hemfärden.Ha en bra helg alla😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s