Äckliga j-a människor det finns😡😡😡

Denna händelse som jag skriver om idag, i förkortad version, blev en av mina kollegor utsatt för idag

Avstängd väg, finns info utsatt, skolan har skrivit om det på deras sida, finns på kommunens hemsida,, med andra ord, hela inforegistret var täckt!

Trots detta svänger en bil in i området men stoppas av vakten som precis ska förklara för bilisten, vakten hinner inte ens säja godmorgon innan föraren ger sej på henne, det var: j-a fitta, vita hora och jag ska knulla din morsa,( ursäkta språket) men ni måste få veta! Sen försökte han köra på henne, sen rusade han ut ur bilen, slog på hennes armar när hon försökte göra lugnande tecken till honom. Gott om vittnen finns! En maskinförare uppfattar situationen och kommer till hjälp. Han fick också, precis som vakten, ta emot dödshot,,, fattar ni,,, dödshot!😡 Det hela slutade med att de var tvungna att ringa polis. Mannen kör iväg,,, men nu kommer det bästa,,,, den vägen han tar har en fartkontroll lite längre ner och där fastnade han, fortkörning och samtidigt får de in anmälan om händelsen och regnr Kunde inte bli bättre. Rätt folk på rätt plats😀 I bilen fanns också två barn😢. Jag pratade med den drabbade vakten som berättade: jag backade när han gick ut ur bilen för jag såg hur hans ögon förändrades. Det hör till saken att denna vakten ALDRIG brukar backa för något! – Han hade kunnat göra vad som helst, ibland bara vet man att det är läge att backa. Har man sett sådana ögon innan, då vet man att det är sanning bakom hoten. Fy för helvete alltså.

Vi har många gånger pratat om go-prokamera på västen eller hjälmen,, det kanske snart är läge för det. Polisen vill också gärna sammarbeta med oss, det tycker jag är bra! Något att utveckla kanske?

Men den stora frågan är väl: vad kan vi göra åt sådan här situationer, kan vi göra något för att öka våran säkerhet? För det lär väl knappast bli bättre.

Ska naturligtvis också berätta att polisanmälan är gjord och alla berörda är underrättade.

Vi har en utsatt position, det är oss de träffar på först. De flesta av oss försöker bemöta de som kommer i kön,vänligt och informativt, enkelt och lättförståeligt. Men ibland funkar det bara inte😡 som idag!

Vi är också tacksamma för att våra team för det mesta uppfattar vad som händer och kommer oss till hjälp när det behövs.

Det absolut värsta är att stå själv som tjej i mörkret på en öde väg eller i stan. Då borde det vara möjligt att vara två vakter på samma ställe.

Vakten mår under omständigheterna väl men det tog så klart på energin!

Har ni råkat ut för liknande situationer eller något annat, skriv gärna och berätta! Det behöver komma fram och har ni lösningar som ni tror kan fungera så skriv det med.

Försök i så fall att vara seriösa och jag ger mej rätten att ta bort sånt som inte är relevant. Förändringar och förbättringar, allt som kan leda till något bra!

Nog för idag, jag är trött nu. Var rädda om er😀

En reaktion till “Äckliga j-a människor det finns😡😡😡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s