Så, det var första nattpasset😀

Har varit en lugn men ganska kall natt. Glad att jag tog med mej mannens värmeväst. Dubbla underställ och overall, värme från nylagd asfalt, så egentligen var det bara händer och näsan som fick alldeles för mycket kyla!😂

Lagt asfalt vid Heden i Göteborg med Peab. Jag hade nog lite förutfattade meningar om centrum, det har gått riktigt bra. Men vi har också stått på bra positioner och trafiken har kunnat flyta på riktigt fint, utan för mycket inblandning från oss vakter. Alltså har vi sluppit en massa skit från arga bilister! Tänk om det hade varit så på varje vägarbete😀

Nu har jag tagit mej till ett av mina ”sovfavvoställen” och jag lovar, det tar inte många sekunder att somna här!

Nattbilder blir såååå himla bra,,,, eller inte 🤨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s