DĂ„ var nattens arbete avklarat😀

I natt har det varit riktigt skönt vĂ€der att jobba i. DĂ€remot valde husbilens vĂ€rmekĂ€lla, naturligtvis att gĂ„ i vild strejk, hoppas jag har löst det annars blir det en nĂ„got kall ”natt”😂

DĂ€r vi har lagt i natt, blev det ganska trĂ„ngt (tvĂ„ körbanor) normalt dĂ„ Ă€r vĂ€l att man tar det vĂ€ldigt lugnt förbi oss som jobbar, eller? Detta gĂ€ller nog inte i Göteborg, dĂ€r Ă€r nonchalansen nĂ€rmast total. NĂ€r bilister vĂ€ljer att passera oss i 50 knyck med bara CM frĂ„n arslet pĂ„ den stackare som gĂ„r ytterst pĂ„ lĂ€ggaren, dĂ„ blir jag vansinnig😡 det Ă€r fan inte ok! Efter att ha beskĂ„dat detta en stund, gick jag och stĂ€llde mej vid lĂ€ggaren för att försöka fĂ„ ner farten lite. Det blev lite bĂ€ttre, men fortfarande inte acceptabelt. Jag plockade upp en raka som lĂ„g lite illa men den lĂ€mnade jag snabbt över till en av grabbarna. Ibland kan jag fĂ„ en sĂ„n lust att bara dra nĂ„got rĂ€tt i en bildĂ„res motorhuv😂 Vad Ă€r det för fel pĂ„ folk? Fattar man inte att vi Ă€r levande individer?

VÀrst har nog Taxi Göteborgs förare varit, kanske lÀge för dem att dels lÀra sina anstÀllda lite trafikvett och hur man kör i ett arbetsomrÄde och Äter igen hur X3:orna fungerar!

Detta till trots sÄ har natten flutit pÄ, utan att nÄgon blivit pÄkörd tack och lov!Men med bara cm tillgodo sÄ Àr det vÀl bara en tidsfrÄga. Det kanske Àr bÀttre, som bilist, att tÀnka efter före, för hur ska du klara av att leva med dej sjÀlv om du kör pÄ och skadar en annan mÀnniska bara för att, du bilist, vÀgrar att sakta farten,,, jag bara undrar?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s