Tydligen trött när jag skrev igår😂

Det var ju till Habo jag skulle och inte Hjo.

Kommer upp ganska sent, typ 23-tiden. När man väl kommer upp för backarna kan man se ljusen från andra sidan Vättern och det ser så mysigt ut. Körde Nissastigen upp och på vissa ställen får man sådana flashbacks,,,,, jamen här har vi ju varit innan och jobbat! Glada minnen dyker upp och jag finner mej själv leende åt roliga upplevelser och tokiga upptåg. När vi var så trötta och ”spårade ur” efter en lång dag,,,,,när jag blev utskälld av en bilist som hade väldigt dåligt tålamod. När jag blev bjuden på choklad och jordgubbar av ett vänligt par och när jag fick en kopp kaffe av en chaffis😀. Ops, lite nostalgi på väg upp alltså!!

Även om jag skriver om händelser som inte alltid är så positiva så finns det också sååå mycket vänliga människor på våra vägar, det är de som gör allt värt det!

Så, dagens arbete, refug i korsning, helt ok arbete, kanonväder och trevliga kollegor, bra ”tajming” och till slut god mat på Habos bästa fikaställe, enligt mej då! Så både mätt och belåten kan jag köra hemåt i sakta mak!

Nästan hemma kör jag inom Åsljunga för jag vet att det finns kollegor på vägen där! Vinkar och ropar ”hej” och 20 minuter senare är jag hemma igen!

Bra dag! Ha det gott alla🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s