Refuger klara 😀

Och nu Àr det bara lite grejor kvar i rondellen, som vi ska göra imorgon natt.

Idag har det fungerat riktigt bra,vi har lyckats fĂ„ ner hastigheten förbi oss. Det var vĂ€l nĂ„n enstaka som vi fick prata med och han svarade: jaha,var det sĂ„ ni menade!!! Han bad om ursĂ€kt och körde sedan lugnt vidare😀 vi har blivit bjudna pĂ„ bĂ„de frukt och godis av snĂ€lla chaffisar, det Ă€r sĂ„ vĂ€lkommet och man blir riktigt glad.

Goa gubbar vi jobbar med som hÄller oss med kaffe och tilltugg och lite snack i pausen.

Vi har ocksĂ„ klarat oss utan utlovat regn, det kom nu nĂ€r vi slutade. Det tackar man för! Ja ni ser,,, vi har haft en ganska lugn natt, riktigt skönt och roligt. SĂ„ nu tackar jag för mej och slĂ€nger mej handlöst i bingen😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s