Gps:er har fan ett eget liv😂

FrĂ€sning och asfaltering idag. Det har frĂ€sts lĂ„dor och justerats sĂ„ de kan lĂ€gga toppen i nĂ€sta vecka. Anneberg Ă€r en riktig liten idyll och med vĂ€nliga bilister. Otroligt tillmötesgĂ„ende mĂ€nniskor nĂ€r det emellanĂ„t blev riktigt trĂ„ngt och stökigt. Vi har jobbat med tvĂ„ hĂ€rliga gĂ€ng som givit oss info vi behövt, tack för det😀

Det blev en ganska lĂ„ng dag sĂ„ vi bestĂ€mde ( jag o Lena) att vi skulle köra ner till NĂ€ssjö för att Ă€ta. Alldeles för trötta för att stĂ€lla oss och laga mat. SĂ„ det gjorde vi och det gick bra, vi fick mat och sen skulle vi köra tillbaka,,,,, trodde vi!!!! Lade in pĂ„ gps:en och körde,,,, Ă„t totalt fel hĂ„ll,,,, vad f-n hĂ€nde dĂ€r liksom,,, j-a gps,,,, dĂ„ visar det sej att det finns TVÅ Anneberg, upptĂ€ckten frambringade smĂ„tt hysteriskt skratt som hade en viss tendens till att eskalera😂 ni vet, nĂ€r man Ă€r alldeles för trött ( dĂ„lig sömn natten innan) mĂ€tt och kokande varm efter att ha varit ute hela dagen och sen in i vĂ€rmen. Ja det kunde ju naturligtvis inte bli pĂ„ nĂ„got annat sĂ€tt. Nu Ă€ntligen Ă€r vi tillbaka, i rĂ€tt Anneberg, och det hysteriska fnittret har klingat av.

Vi har haft en riktigt bra dag och nĂ€r vi gick av började det regna, sĂ„ nu nĂ€r jag skriver, smattrar det mysigt pĂ„ taket till mitt ”home-away-from-home!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s