Alltså,, folk är för roliga 😀

Där står man med sin röda lampa för att stoppa bilister och så byter de väghalva och tror att de kan köra förbi mej ,,, nänänä, det går ju för tusan inte, det kommer faktiskt mötande på den väghalvan. Det här med växeltrafik var inte deras grej😀 De fick snällt köra tillbaka till sin körhalva och vänta på sin tur!

Vi har varit en vakt kort idag, inte optimalt kanske, i alla fall inte om man behöver gå på toa! Då måste det vara ultimat att vara man😂 jamen tänk er själva,,, de behöver inte asa av sej västar och overaller och allt annat skit man har på sej nu när det är ganska kallt och blåsigt ute!

Det har varit mycket på gång idag, sopmaskin som försökte få bort den sista isen, lagt i smålådor, fräst start-och slut-skarv, börjat på toppbeläggning och ett annat gäng som har hållit på med trottoarerna!

Vi har inte haft några incidenter under dagen, förutom det vanliga, att bilister gärna lägger sej i det nylagda förtidigt. I det stora hela har det funkat kanon med hjälp av våra goa arbetskamrater😀

Efter vi slutat for vi in till Nässjö för att käka och hamnade på ”Cocothai”, jäklar vilken god mat de hade där då! Det stället kan jag rekommendera. En sväng till Biltema hann vi också med. Så tillbaka till husbilen för lite kaffe och nu blir det att titta på insidan av ögonlocken😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s