Vi skiter i om det regnar,,,, vi har kul i alla fall😂

Började lite tidigare idag! Helt ok för min del, tyckte jag dÄ i gÄrkvÀll nÀr vi gick av. Vilken miss det blev dÄ, fy va dÄligt jag sov, inte roligt att gÄ upp i morse. Det Àr tur det finns kaffe som fÄr en pÄ rÀtt köl igen. SÄ efter en mugg full kÀnde jag mej ok!

Det var lite ”pugit” vĂ€der och snart kom regnet, tack och lov inte sĂ„ lĂ„ngvarigt och sen blev det faktiskt lite blĂ„ himmel.

Vi började dÀr vi slutade igÄr, typ 2-300 kvar pÄ den biten. Sen backade vi ner till avsmalningen, körde uppÄt igen och sedan ner igen och sista biten Ät andra hÄllet.

En chaufför stannade och tyckte att min lampa var kanonbra( har skrivit om den innan), med det gröna ljuset kunde jag pĂ„ avstĂ„nd förmedla att det var ok att köra mot mej! Eftersom vi bara har varit tvĂ„ vakter idag ocksĂ„ sĂ„ fĂ„r man sĂ„ klart klura ut hur man kan hjĂ€lpa Ă€ndĂ„,,,, och det funkade ju bra😀

Det har varit en bra dag med mycket snack med bilister, kul med trevliga mÀnniskor som tycker att vi gör ett gott jobb! Vi har fixat och trixat nÀr det har behövts, sÄ att alla kunde komma dit de skulle.

Jag pratade med en man som körde skolbussen, fick ett par goa skratt dĂ€r och innan han körde vidare, fick jag en reflex. Med hĂ€lsning frĂ„n lĂ€nstrafiken, att jag inte dog av skratt😂😂😂 hela jag Ă€r ju en reflex!!! Men sĂ„Ă„Ă„ vĂ€nligt av honomđŸ„°

En dam stannade ocksĂ„ och talade om att jag inte syntes sĂ„ bra,,,, jag blev sĂ„ överrumplad( ljust ute) och mitt svar blev nog alldeles för spontant: dĂ„ tycker jag att du ska kliva ur bilen och klippa ditt körkort i bitar!😂😀 hon körde vidare,,,, utan att kommentera!

NÄvÀl, nu har jag landat hemma och blev glatt bemött av hÀstar, hundar och katter!

Ha en bra helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s