Första arbetspasset i år🥰

7 pers i Lagan och vi körde upp i gårkväll. Blev inte så många timmars sömn så när klockan ringde (5) så ville jag bara somna om igen! Men så kom jag ihåg var jag var och genast får jag den där känslan av förväntan, träffa kollegor som man inte sett på hela vintern, på med de gula kläderna och så,,,,, en ny jävla app,,,, fan också, något nytt som man måste lära sej,,,,,gaaaaaa,,,, jag har inte tiiiiid med det. Tur att jag har dottern med som kan hjälpa mej😂 säjer bara: papper is da shit!!!

Dagen har varit bra, utan större incidenter, många goa skratt och så avslutades dagen med ösregn, så nu hänger våra dyngsura kläder på tork i duschen!

Kvällsmat o fika och snart sängen,,,, man e lite trött nu om man säjer🥱

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s