Vilken sĂ€songsstart😀

Körde upp igĂ„r kvĂ€ll och var framme lagom till lĂ€ggdags. Med utsikt över Kalmar, sundet och en alldeles stjĂ€rnklar himmel, somnade jag gott. Vaknade innan klockan ringde. Det kommer inte att ske i morgon, nu e jag slut som artist😂 Meeen va roligt det har varit idag.

Jag Ă€r alltsĂ„ pĂ„ Öland och hĂ€r Ă€r sĂ„ vackert.

Vi har varit pĂ„ tvĂ„ olika stĂ€llen, först ett litet jobb och sen ett STORT! Vaktat, lotsat och testat nya bommar. Bommar som var ihopfĂ€llbara.LĂ€ttare att ha att göra med, inte sĂ„ tunga fast tunga Ă€ndĂ„, om ni förstĂ„r 😀 jag tycker att de funkade bra, smidiga! Tror dock att vi hade EN förbikörning, bommarna stĂ„r vi en â€Ă¶â€ och nĂ€r ön Ă€r full av bilar Ă€r de lĂ€tt för dem som hamnar utanför ön att strunta i kön och köra förbi, inte sĂ„ bra,,,mest synd om dem som jag mötte med lotsen. Snabbt avhjĂ€lpt i alla fall. Vi hade mĂ„nga smĂ„ sidovĂ€gar dĂ€r Nore, the Big Boss, hade satt upp ”invĂ€nta-lots-skyltar”. Inte för att det hjĂ€lpte alltid. Ibland tenderar vissa bilister till att nonchalera viktig info, jag tror jag lotsade endast tvĂ„ strĂ€ckor utan att möta nĂ„gon som struntat i skyltarna. Hur ska man kunna fĂ„ folk att förstĂ„ hur viktigt det Ă€r??? Det Ă€r sĂ„ lĂ€tt att det hĂ€nder nĂ„got som inte ska fĂ„ hĂ€nda. FĂ„r ibland kĂ€nslan av egoism,,,😞

Àr sÄ fruktansvÀrt mycket maskiner i omrÄdet. Idag har vi haft bÄde frÀsning, asfaltering och ett lag som fixade busshÄllplatser. Det har varit ett bra tempo, tycker om nÀr det flyter pÄ!

Det har ocksĂ„, under dagen, serverat skĂ€mt frĂ„n goa kollegor, det Ă€r inte sĂ„ ofta jag behöver kvĂ€va en skrattattack, det har jag gjort idag, kan ju inte skratta bilisterna rĂ€tt upp i huvudet,,,, fĂ„r bli en ”host” och vĂ€nda sej lite pĂ„ sidan. RĂ€cker med att axlarna hoppar av skratt!

Kunde inte blivit en bĂ€ttre start,,,,, solsken och goa kollegorđŸ„°

SĂ„ nu ber jag att fĂ„ tacka för mej och önska alla en god natts 😮

Ett P.S. Om det jag skrivit idag verkar lite rörigt, sĂ„ Ă€r det det bara för att jag Ă€r trött😂😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s