Kort dag,,, jäklar va det har gått undan 😀

Sista biten nu då, hej å hå! Fint väder fyra dagar i rad, det var länge sedan.

Upp med öarna och köra igång, alla ut på plats. Ganska lugnt på morgonen, ända tills de kom fram till chikanen. Trångt och inget kom förbi och jag måste säja att bilisterna var väldigt tålmodiga under den tiden det tog för läggaren att ta sej igenom.

Vi har haft lite bilister som har kört ut i det nylagda, inte bra, blir så fula spår och de stackars vältarna får extrajobb. Man försöker visa, peka och ta hjälp av hela kroppen för att en del ska förstå att de ska byta sida, Hahaha, det måste se för roligt ut för utomstående😂 och trots min stora ansträngning så funkade det inte alltid. Varför? Var jag inte tydlig tillräckligt? Jo det var jag för de som satt i bilen bakom mej asgarvade!! Jag kan bjuda på det😀

Vi var klara att hålla helg vid halv 4, så då återstod endast en uppgift för mej! Jag har aldrig ätit kroppkakor och det ska man tydligen göra när man är på Öland. Okunnig som man är i detta kulturköket, fick jag då fråga mej fram,,,, vad har man till, hur många till en normal måltid??? En kollega påstod att 14 st var gott och väl till honom. Fan, när jag såg hur stora de var tycke jag det räckte med 3. Tillbehör blev smör och grädde och så lite salt! Ut i husbilen för att testa denna delikatess då,,,, tror att man måste öva från barnsben för att klara av att äta dessa på ett någotsånär snyggt sätt 😂 det behöver jag öva på,,, Big Time!!! Men det var gott och jag orkade bara halva portionen! Jäklar va mättande de var.

Nu e jag hemma efter en lagom tur på 3,5 timmar! Vilken fantastisk vecka det har varit😀

Glad påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s