Hurra😀 de ska asfaltera…..

Den vĂ€gen jag alltid tar nĂ€r jag jobbar Ă„t smĂ„landshĂ„llet,, ska ÄNTLIGEN asfalteras nu! Endast ett par km hemifrĂ„n, min genvĂ€g😀 Den har varit sĂ„Ă„Ă„ dĂ„lig sĂ„Ă„Ă„Ă„ lĂ€nge. TĂ€nk att lite asfalt kan vara sĂ„ glĂ€djande. HĂ€rligt!

Jag körde alltsÄ till MönsterÄs i gÄr kvÀll, ville hinna upp sÄ jag slapp köra i skymningen, Àr sÄ mycket vilt pÄ sista strÀckan innan jag Àr framme. Lyckades nÀstan, fasen vad aktiva djuren Àr, sÄg allt utom Àlgar.

Idag och i morgon ska vi asfaltera inne i MönsterĂ„s, kan bli en upplevelse, svar fĂ„r ni i kvĂ€ll😀 ha en bra dag, alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s