Åååå besvikelsen är total😞

Blev ju så glad när jag såg att de skulle fixa vägen som jag brukar köra när jag ska åt smålandshållet. Tänkte jag tar det hållet hem, bara för att kolla. Vill inte gärna ta den vägen när det är mörkt. Kör igenom Hishult med spänd förväntan och kommer ut på….OLJEGRUS,,, jag blir så förvånad att jag inte ens orkar bli arg. Hur kan man bara lägga oljegrus på en väg som är så dålig??? Om det blev bättre? NÄÄÄÄ😡 känns lite grann som att snålheten har bedragit visheten. Varför gör man inte det ordentligt så det håller läääänge?Trötta mej. Det blir att ta ett annat håll i fortsättningen, annars har man garanterat hela bilen full av stenskott, för ni ska inte tro att de man möter håller 50.

Så nu har jag gnällt färdigt😂

Jag hade min sista dag i Mönsterås, asfaltera färdigt! Själva läggandet har gått bra men vi har haft lite problem med trafikanter, som återigen skiter i skyltar, det blir inte bra när det är asfaltering. Det blir djupa spår i det nylagda och jag kan bara ana vad mina kollegor i läggarlaget tänker.Sen har en del bilister mage att bli arga på oss, fast det är de som gjort fel😡 Det är ju för invånarnas skull som vägen görs i ordning. För att den ska vara säker. Vi alla betalar vägen med våra surt förvärvade pengar(skattepengar) och så finns det alltid någon som ska fördärva. Undrar just hur många miljoner skattepengar den sträckan i Mönsterås kostar! Kanske något att fundera på och hädanefter tänker jag minsann påminna ”busarna” att de faktiskt också betalar för kalaset!

Något glädjande också😀 fick beröm från Trafikverket, det tackar vi för👍 vi har också fått höra av många invånare: vad fint det blir, bra jobbat, tack för nya vägen, vad trevliga vi var, glada och hjälpsamma. Det värmer i hjärtat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s