Satans j-a skithusbil😡

Hur kul e det att gÄ Ä lÀgga sej i en kall bil efter att man jobbat hela natten???? Nu skiter jag felsökning hÀr och dÀr och gÄr Ä lÀgger mej!

Snart,,,,,

MĂ„ste skriva lite först ju😀Det har varit betydligt lugnare med trafik under detta passet. Inte sĂ„ mycket tokigheter som igĂ„r, dock har det varit lĂ„nga vĂ€ntetider! Det Ă€r inte alltid sĂ„ lĂ€tt att försöka parera in rĂ€tt t.ex. nĂ€r de behöver byta massabilar, blir det fel i timingen sĂ„ blir det sĂ„ klart extra lĂ„ng vĂ€ntetid för de bilister i andra Ă€nden.SĂ„ blev det i natt och det var som förgjort att fĂ„ rĂ€tt pĂ„ det. Det skapar sĂ„ klart irritation för de stackare som fĂ„r vĂ€nta, irriterade och arga bilister blir farliga. För dĂ„ skiter de i sĂ€kerheten och fattar överilade beslut, som t.ex. dra förbi hela lotskön i 190 knyck!

En Mc-polis stannade vid mej och vi pratade lite. Vill gĂ€rna ha deras nĂ€rvaro i arbetsomrĂ„det ofta, vilket jag pĂ„talade och han höll med mej. BerĂ€ttade ocksĂ„ att jag kunde varit miljonĂ€r vid det hĂ€r laget om jag hade fĂ„tt skriva böteslappar till folk som passerar mej i för hög hastighet, pratar i telefon eller har barnen ”lösa” i bilen. SĂ„ Ja Tack, polisen Ă€r mer Ă€n vĂ€lkomna att köra igenom eller ha en fartkontroll eller vad sjutton som helst Ă€nda tills folk fattar!

Jag har haft givande samtal med flera mina kollegor under kvĂ€llen och natten. Det Ă€r sĂ„ bra nĂ€r man fĂ„r utbyta lite info och fĂ„r svar pĂ„ sina funderingar. Tycker vi behöver bli bĂ€ttre pĂ„ det för att fĂ„ till nĂ„got riktigt bra och unikt! God tanke! Jag gillar samarbete!😀

Nu e jag trött sĂ„ nu kryper jag ner i den kalla ”loppelĂ„dan”

Ă…Ă„Ă„h, jag höll pĂ„ att glömma… Lassie, nu kan du garva lite tillsammans med dina kollegor tills nĂ€sta inlĂ€gg kommer 😂😂😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s