Bevakad 😀

Ibland Àr det nÀstan otroligt vad man ser!

IgĂ„r, trodde jag upplevt det mesta,,,, men nej,,,,, vi har en lĂ„ng ”naturlig” ö som avslutas med bommen, ena sidan Ă€r alltsĂ„ en refug. In i ön kommer bil 1 och 2, helt plötsligt bestĂ€mmer sej bil 2 för att backa ut ur ön, dĂ„ kommer bil 3 som bil 2 tvingar att ocksĂ„ backa. Allt fler bilar fylls pĂ„ bakom. Bil tvĂ„ HAR bestĂ€mt sej,,,, han ska backa Ă€ndĂ„ och följden blir att han tvingar bil 3 ut i motsatta körfĂ€ltet(inga bilar dĂ€r tack och lov. Men vilket liv det blev pĂ„ de andra bilisterna. Hade han vĂ€ntat en minut till hade lotsen varit framme. TyvĂ€rr var jag alldeles för lĂ„ngt ifrĂ„n för att kunna göra nĂ„got😡 Att inte folk förstĂ„r vilken fara de utsĂ€tter andra,,, och sej sjĂ€lv för? Jag FATTAR inte hur folk tĂ€nker😳

Idag dĂ„! Det blev en vĂ€ldigt lĂ„ng dag. Ville bli fĂ€rdiga innan det dĂ„liga vĂ€dret skulle komma in. Det har inte varit nĂ„gra större problem med ”köra förbi bommarna”,endast en hos mej men tror det var en missuppfattning bara!

Och,,,

Naturligtvis Ă€r det vĂ€ldigt mĂ„nga som inte ”ser” skyltarna. En och annan som inte stannar vid ”invĂ€nta-lots-skyltarna, de har blivit vĂ€nligt konfronterade 😀 Ă„ svaren man fĂ„r dĂ„, ger oss sannerligen anledning att sucka. AlltsĂ„,,,,, sluta ljuga😡 nĂ€r man ser att de lĂ€ser eller Ă„tminstone stannar upp och sen Ă€ndĂ„,,,,, kör!!! Vad Ă€r det dĂ„ för fel?? För mej Ă€r det sjĂ€lvklart att stanna och vĂ€nta! Den absolut mest absurda anledningen jag har fĂ„tt Ă€r: jag ser inget, jag har nĂ„t i ögat! ÄndĂ„ kunde han köra som en ”biltjuv”,,, jag blir sĂ„ trött😞

NÄt roligt ocksÄ dÄ,,,,

Ibland kan det vara svĂ„r att fĂ„ till det hĂ€r med varm mat, men det kan man lösa med utkörning av pizza, bara man skickar en pin pĂ„ var man Ă€r i skogen😂. NĂ„gon sĂ„dan adress hade de aldrig fĂ„tt tidigare. De skrattade gott och vi fick leveransen t.o.m ”slisad”. Underbart😂 tack till den Pizzerian!

Det har varit en rolig jobbevecka, nÄgot annorlunda men som sagt, vÀldigt rolig

I dag har jag levererat ”puckar” ner till Svevia i Malmö. PĂ„ ett stĂ€lle blev det stopp, sĂ„ klart, nĂ€r tvĂ„ filer blev en. DĂ„ kommer det bilar, de som inte orkar vĂ€nta,körandes pĂ„ vĂ€grenen till höger om mej, jamen HALLÅ!!!!! What ever, jag orkar fan inte ens bry mej,,,, Ă„Ă„Ă„Ă„h, trötta mejđŸ„ș

Nu, vÀl hemma igen,, nu lite mockning hos hÀstarna,,,,,, sen ska jag placera mej i soffan, resten av kvÀllen!

Trevlig helg pÄ er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s