4 dagars uppdatering, när tiden inte räcker till blir det så här😂å

Måndag,,,, what a day! Fridlevstad, utanför Karlskrona. Väg 28 avstängd med omledning via väg 122………den sistnämnda var den som vi skulle lägga…. bra planering där…NOT. Vill nästan påstå att detta var värre än Ronneby i fjol. Då är det illa! Alla lastbilar från Polen tog just denna vägen. Tror inte vi hade något tomt släpp på hela arbetspasset! Vi var glada att vi lyckades tömma av i nästan alla släpp innan bommen gick ner. Ibland blir det inte så på grund av att en del bilister sitter på fb bl.a och inte märker att kön börjar rulla. Då går bommen ner, vare sej man vill eller inte. Gissa om bakomvarande blir irriterade då? Vi har också haft en som flyttade undan skyltar i ”ön” för att komma förbi bommen, han lyckades få med sej ett 10-tal bilar. Lyckligtvis stod en vakt lite längre fram och kunde stoppa dem. Jag kan lova att han kände sej ganska billig efter jag hade läst lusen av honom. Jäklar vad arg det kan göra mej, vilken egoist, bara tänka på sej själv och skita i allt annat. Återigen,,, bilisterna har ju ingen som helst aning om vad som händer innanför bommarna. Jag behöver inte ens tala om var denna person kom ifrån😡 Trafikverket var också och hälsade på, jag fick en bra pratstund med Paula och Roy. Mycket givande! Och så tar vi tisdag 😀 Lite strul med en maskin, så starten blev lite sen. Efter det tyckte jag det flöt på bra. Vi hade fått förstärkning i vaktstyrkan eftersom vi hade lite ”blåvägrar”som behövde täckas. Kul att se både gamla och nya ansikten! Vid den ena vaktpositionen, blev vi servade med kallt vatten under dagen av de vänliga människorna som bodde precis bredvid. Lycka😍 det var riktigt varmt och vattnet var sååå välkommet. Stor kram till dem! Efter avslutat arbete packade vi ihop och har nu förflyttat oss till Alvesta. Så vi är alltså inne på onsdag nu 😂 Sen starttid, eftersom det blev riktigt sent i går kväll! Tyvärr blev det ingen läggning idag (maskin igen) och det var kanske tur för vi har kollegor bara ett par mil bort, där en av de våra blev påkörd av en bilist. Så vi åkte ner för att hjälpa till. Lyckligtvis blev inte vakten allvarligt skadad men var tvungen att lämna sin position och det är helt rätt. Ingen ska behöva stå vakt efter en sådan händelse, sen kvittar det hur liten skadan är på ytan, det sätter sej i hjärnan och du fungerar självklart inte optimalt efter en sådan händelse. Polisanmält och läkarundersökt! Vakten är ok förutom blåmärken och självklart öm i kroppen. Kändes skönt att kunna vara till hjälp där! Så nu sitter jag och ”ongen” i mitt ”home-Away-from-😂home” och tar det lugnt, bloggar lite och käkar mat😍 en kvällsfika på det sen ska vi döda flugjäveln så vi får sova ostört inatt😂

Så tar vi torsdag oxå, eftersom jag tydligen befinner mej,allt som oftast, där det inte finns något väl fungerande nätverk.😔 Det har varit en kanondag, allt har funkat såå himla bra, om ni frågar mej då!! Bilister har funkat, bommarna har funkat, maskiner och ”massabyten” har varit outstanding! Inga större missöden över huvud taget. Så kort sagt ett härligt avslut på denna veckan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s