Den där stackars bommen alltså😳

Det GÅR INTE att köra mot rött ljus!!!! Bommen GÅR NER och då måste du STANNA! De flesta förstår det men inte lastbilen som snurrade den ett halvt varv😡 och sedan har mage att bara fortsätta, utan att säja till. Trötta mej! Varför väljer man att köra på bommen med risk för både skador och bli ersättningsskyldig? Det blir inte billigt när vi tar in och anmäler er. Tragiskt.

På denna sträckan är det ”populärast” att köra mot ”invänta lots”, vilket har resulterat i att MÅNGA har fått backa! Såg en tjej som gjorde så och såg också hur hon tittade ”över” skylten och sket i den och bara körde ut. Hon fick backa! Ska det vara så svårt att läsa skyltarna? Jag menar,,,, det är ju för din säkerhet!

Tålig bom😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s