Upp halv 5 ☹️

Ja, klockan ringde då och det var ganska segt att gå upp. Men någon smart har ju kommit på att kaffe funkar fint på morgonen. Krävdes 2 muggar😀

Blev lite senare start för verket var tydligen inte ok. Så helt plötsligt kunde vi sätta upp skyltar och bommar i ganska lugnt tempo.

I dag har vi lagt ca 2,5km och sista biten inkluderade en fyrvägskorsning och så klart i rusningstrafik. Det gick riktigt bra ända tills det kom en Dansk chaufför som tvunget skulle över fast hela teamet ”läggare”blockerade precis hela korsningen just då. Jäklar vad arg han var och gapade en massa otidigheter. Äckligt! Nu var läggarna så snälla att de släppte fram honom trots allt,,,, han fick köra igenom den uppvärmda gamla asfalten. Tur de var så snälla, jag hade inte velat släppa igenom en sån otäcking. När de är så otrevliga, vaknar någon sida hos mej som jag inte vill se och det vill inte andra heller. Tur det blev som det blev.

Vi hade en som rundade ”ön” och nästan körde på en vakt,,,, bara för att han BARA skulle…..Man ska INTE ”Bara”i ett arbetsområde. Det fungerar inte så,,, det är för farligt. Stå för guds skull still tills någon vakt talar om eller visar hur och var! Ska det vara så svårt?

Det har varit en bra dag, lagom väder, ganska kort arbetspass och en ”sleden”( skånska) pizza.😀

När vi är ute så här ser vi de mest otroliga saker och att det faktiskt finns folk ute i landet som har humor😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s