Mitt i kaos finns trots allt nĂ„gon slags ordning😂

FrĂ„n och med nu instiftar jag ett nytt ord,,,,,,”ordningskaos”😂

Det Ă€r vad vi har haft i natt. MĂ„nga olika saker som skulle vara fĂ€rdiga innan lĂ€ggarteamet kom. Det har varit brunnar, skarvar, kantstenar och guuuud vet vad. Och dĂ„ lĂ€ggare och massabilar,,, allt i samma rondell,,,,, samtidigt! Tur att det nĂ€sta var tomt pĂ„ bilister och att vi kunde ”skicka” Ă„t andra hĂ„ll om det behövdes, de flesta bilister var boende i omrĂ„det och kunde sĂ„ klart hitta runt sjĂ€lva!

Trevligt Äterseende av kollegor vi inte sett pÄ ett bra tag! Det Àr bra för dÄ vet man vad som gÀller och hur de arbetar.

Trots ” ordningskaos” var vi klara i

hygglig tid. MÄste sÀja att de flesta vi har mött under natten har varit trevliga. Udda blir det först nÀr vuxna svenska mÀn ger en ett fuck-you-finger och sitter bakom uppdragna fönster och skriker otidigheter bara för att de inte kan svÀnga i rondell full med maskiner, dÀr knappt en rÄtta kan ta sej igenom ens. TrÄkigt, Big Time, nÀr de beter sej pÄ det viset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s