TvĂ„ dagars uppdatering đŸ˜€

Den hÀr vÀgen Àr enormt trafiktÀt och med tanke pÄ det sÄ tycker jag att det har fungerat över förvÀntan. Inte mycket tokigheter som det kan vara pÄ en del andra stÀllen.

Tisdag, lĂ„Ă„Ă„Ă„ng dag😀 och nĂ„got udda! En sĂ„n dĂ€r dag nĂ€r det inte flyter riktigt som det ska. Ibland Ă€r det sĂ„ gott som omöjligt att fĂ„ saker att fungera till allas bĂ€sta! Det som fungerade bĂ€st var ”Asterix” förflyttning av bommen,,,Asterix heter egentligen Claes😂😂😂 Ni fĂ„r gĂ€rna frĂ„ga honom varför han har fĂ„tt ett nytt namn😂

NĂ€r vi sen körde till vĂ„r sovplats fick vi tvĂ€rnita för en bunke vildsvin som verkade ha den otrevliga smaken att skita pĂ„ vĂ€gen. Gissa om de fick brĂ„ttom ivĂ€g,,,, och vi hade hjĂ€rtat i halsgropen. Herreguuuud de syns ju knappt. Vi har fĂ„tt berĂ€ttat för oss att det finns mycket vilt just pĂ„ denna strĂ€ckan men inte att de anvĂ€nde vĂ€gen som toa 😂

Och sÄ idag dÄ,, onsdag alltsÄ!

Efter vĂ€ldigt lite sömn ringde klockan,,, alldeles för tidigt för min smak,,,, ni vet nĂ€r man inte ens fattar att det Ă€r vĂ€ckarklockan😳

Upp och pÄ med kaffet, i klÀderna, mess frÄn Asterix,,,,- vi e hÀr nu! Jajaja, vi e pÄ vÀg! Ut med bommar och skyltarna och sen var vi igÄng.

Och sĂ„ flyter allt sĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„ bra, tack för det,,, hĂ€rligt! Fasen vad det Ă€r roligt att jobba dĂ„đŸ˜€

Vi har ocksÄ blivit ordentligt testade idag dÄ ett par hade krockat med en Àlg ( det gick bra tack och lov) men utryckningen med ambulans och brandbilar var stor och vi lyckades fÄ undan alla bilister sÄ de hade fri vÀg fram. KÀnns vÀldigt bra dÄ.

Idag har vi haft en kortare strĂ€cka att lĂ€gg sĂ„ vi kunde sluta i tid för att hinna in till affĂ€ren, tanka, Ă€ta och duscha,,,, innan midnatt😂

En sak ni ska veta, ni som följer mej hĂ€r, Ă€r att det hĂ€nder vĂ€ldigt mycket mer under en dag Ă€n vad som skrivs hĂ€r. orkar inte alltid skriva för att det tar för lĂ„ng tid att förklara! Som t.ex en ”bred last” pĂ„ en aning fel tidpunkt, illa men lösbar efter lite ”mackel” hit och dit. Bilister i fel fĂ€rdriktning ocksĂ„ lösbart med hjĂ€lp av medarbetare😀 alla mĂ€nniskor man trĂ€ffar, berĂ€ttelser om trakten, glada tillrop och de dĂ„liga, sĂ„ klart! Alla goa skratt och tokigheter vi har för oss. Hur vi upptĂ€cker sidor hos varandra som vi inte visste och aldrig hade fĂ„tt veta om vi inte hade jobbat ihopa. Ja ni förstĂ„r, det hĂ€nder sĂ„ otroligt mycket pĂ„ en dag sĂ„ ibland blir det omöjligt att Ă„terberĂ€tta,,,, bara för att hjĂ€rnan har gĂ„tt pĂ„ högvarv och summeringen Ă€r, japp,, och sĂ„ glömde jag att skriva det och det och det hĂ€nde ju oxĂ„đŸ˜‚đŸ˜‚đŸ˜‚ ja ni fattar!!!!

Nu Ă€r det slut för idag,,, sov gott alla.😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s