Ny dag,,,, sista biten då 😀

Åååå i natt fick vi sova länge,,,, typ 6 timmar😂😂😂 så nu klipper vi sista biten då och sen är vi klara här.

Vi har en ”blåväg” idag, där måste det alltid finnas en vakt. Det spelar ingen roll om det inte kommer trafik,,,,,” blåväg=vakt. Kanske inte det roligaste passet men så är det! Så förutom då att rapportera sista bilen till lotsen, får man försöka roa sej själv under tiden!Då kan man ägna sej åt den intelligensbefriade leken,,, i vilket träd sitter ”fågelfan” och kacklar. Kan dock meddela att den leken blir ganska snabbt avvecklad,,,,,, inte roligt! 😂 roligare att titta på rådjuren som lugnt traskar över vägen!

Idag blev det riktigt varmt och då passar naturligtvis ac-n på att gå i vild strejk! Så ner med alla rutor och så blev det som förr i tiden,,,, armbågsväder,,,, resultat: solbränd arm 😂

Bilister blir lite annorlunda när det är så varmt som det varit idag. Sämre tålamod och mera förvirrade och irriterade. Det märks väldigt tydligt faktiskt. Jag kan förstå,,,men det tog väldigt lång tid innan jag fattade det. Det blir mera ”tutande” i kön, fula ord och så klart det berömda ”fingret”. Det blir också,,,,, näääeee, jag tänker inte följa efter lotsbilen, den kör ju på ”fel” sida! och då kör de ut i den nylagda asfalten, DET är inte bra!

Jag blev inbjuden att åka med i en av vältarna idag,nyfiken som jag är så tackade jag: ja! (Mot bättre vetande),,,,jag ska aldrig klaga på värmen,,,,,,som att sitta i en bastu😂 det var bra att få lite info dock, en bit av helheten i hela arbetsteamet! Vi är ju många ”småbitar” som ska få ihop ett välfungerande teamwork! Mycket nyttigt!

Dagens ”korta” sträcka är avslutad vid 20-tiden. Det känns riktigt bra,,,, fördelen med mitt jobb den här säsongen är att jag får vara med från början och till slutet av ett arbetsområde. Jag får vara med både när det flyter på bra och dåligt, helheten och tillfredsställelsen när vi är i ”mål”,,, åååå jag bara älskar mitt jobb😍

Hem,,, det låter härligt efter en arbetsvecka. I morgon ska jag hämta mitt ena barnbarn (hästtokig) och gissa min förvåning när hon möter mej i dörren klockan 11 på kvällen här hemma😍 jag blev så förvånad och GLAD! Det blir en härlig helg!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s