Slutspurten då 😀

Laddat med vatten, skulle bli ännu varmare idag. Inte mycket till vind heller. Vi träffas vid macken för att tanka upp dagens arbetsfordon. Då kan det se ut så här😂😂😂😂

Något morgontrött ”Asterix” 😂

Så lades ”ribban” för dagen då😂 inte så farligt som det ser ut men efter varma,långa dagar och kanske en aning för lite sömn,,,,då tar vi hjälp av humorsidan! Gott skratt till alla och så kör vi dagens och veckans sista pass!

Jag var ute för en lite udda händelse under dagen. Det var min tur att lotsa och det var väldigt mycket trafik. Hade en kö med mej till bommen som stod vid slutskarven. Där den stod hade man bra översikt på nästa lotskö, bra att ha den så för att få lite hum om hur lång nästa lotsrunda blir. Tittar ner och ser ett ”blåljus”komma. Jag får in lotsbilen och slänger mej ut för jag ser att ambulansen tänker passera de väntande bilarna. Jag fick stopp på delar av min kö med hjälp av en lastbil(!underbar människa i den, hoppas han läser bloggen) han får in sin stora lastbil innanför lotsbilen och jag stoppar resten av bilisterna och samtidigt meddelar framåt att ambulansen är på väg. Fy fasen vad jag kände mej liten när jag såg vad som var på gång och jag var själv där vid bommen. Undrade hur jag skulle få stopp på min kö i tid, det gick med hjälp från oväntat håll,,,,, Stort TACK, till mannen i lastbilen som reagerade så snabbt och förstod situationen🥰 Efteråt, när allt lugnat ner sej igen, känner jag mej stolt över hur jag lyckades lösa det. Det kan man väl få, tycker jag!

Nu är vi i alla fall klara med den sträckan. Det är så kul att få vara med från början till slut!

Så nu håller jag helg,,,, nästa vecka blir det Öland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s