Vilse i dagar,,, tror det är tisdagnatt nu🤪

Körde ner till Färjestaden för att äta innan jobb! Då möter vi först en man, säjer hej och tittar igenkännande på varandra,,,,, en till, samma igenkännande. Men vem fasen var det????? Tar tid att känna igen kollegor i civila kläder😂😂😂😂😂😂

En väldigt lugn natt för oss vakter, lite trafik utom på kvällen. Morgonrusningen klarade vi oss undan ganska bra. Klockan 06 var vi borta från vägen. Hjälpte Asterix med lite skyltar. Bra att hjälpas åt så inte en står och sliter med det.

Natten bjöd naturligtvis på lite ”rödljussmitande”individer. Det finns två kategorier som utmärker sej, både här och på de flesta andra ställen jag varit på. Den ena kategorin får man inte prata om och den andra är faktiskt hemtjänstpersonal. Då tänker jag så här: rödljus finns överallt,,, alla vet vad rött ljus betyder,,, vad är då problemet??? Är det någon som har ett bra svar på det så tar jag tacksamt emot det😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s