Nu börjar det märkas😂

att man har jobbat några nätter! Humornivå sjunker men så jäkla kul vi har! Skratten har varit många och hjärtliga. Det behövs inte mycket nu för att bryta ut i hysteriska skratt 😂

Det är väldigt stor skillnad på trafikmängd från natt till natt. Så denna natten har varit den lugnaste hittills. Tiden gick fort och det kändes som att läggningen också gjorde det. Klara i tid med marginal, det är så suveränt!

Fick tillbaka det andra bommarna, då slapp vi problemet med att en del gärna pillar på knapparna. På detta paret finns en ”spärr” som låser tiden på det vi vill ha och sedan kvittar det om någon pillar för det händer inget. Den funktionen gillar jag. En annan sak som är ”lite” komisk i sammanhanget,,,, jag undrar varför bilister hänger sej på tutan när de stannat vid rött ljus och när det inte är någon där? Tror de att ljuset ska slå om eller???? Jag kan inte låta bli att skratta och extra komiskt blir det så klart när humornivån låg!

Jag ser en något kyligare morgondag torna upp sej och vet att det snart är dags att runda av den här natten. Här är så otroligt vackert. Den låga dimman som rullar in under träden, träden blir till övernaturliga öar i det gryende landskapet, dofterna,,,, man vill inte gå till sängs då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s