Shit va bra det gick i natt😀

Ibland blir bara allt sĂ„ bra. Inte en endaste konstighet,,,, ja utom tidningsbudet som tyckte han skulle köra mot trafiken😂 snabbt stoppad och han blev nog ganska överraskad av vĂ„ran reaktion,,,, han vĂ€nde och sĂ„ var det löst.

För en gÄngs skull har det funnits kort stund att prata pÄ. Riktigt trevligt att fÄ lÀra kÀnna sina kollegor lite mer. Gör sÄ att teamet vÀxer sej starkare! Allt blir sÄ mycket enklare nÀr vi vet lite mer var vi har varandra.

Det har varit en vÀldigt lugn natt med lite trafik, till skillnad frÄn igÄr. Skönt att det kan vara sÄ ocksÄ!

Nu har vi gĂ„tt av och kört ner till vĂ„ran sovplats, den delar vi med ”Heater-Erik”, kĂ€nns tryggt och bra att ha honom och hans stora arbetsfordon pĂ„ samma parkering. DĂ„ kan vi sova i lugn och ro đŸ„±

SÄ nu önskar jag alla en trevlig arbetsdag och jag sÀjer God Natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s