Känslan när man får det perfekta släppet 🤩

Aaaah, den känslan är underbar!t.o.m klockslaget fäster sej i minnet,,,, 15,07😂 Det händer sällan men när den rundan funkar till 100% blir man bara lycklig.

Vi har haft en riktigt bra dag. Jag fick möjlighet att åka med Håkan på välten ett tag. Roligt och bra för då får man deras arbete ur en helt annan synvinkel än när man sitter i lotsbilen. Så Tack Håkan för svar på alla mina frågor!

Vi har nog haft årets sista sommardag, från 4 grader till ca 17, härligt varmt på eftermiddagen😀 t-shirt-väder, fast hösten närmar sej snabbt.

Tänk vad det är mycket lättare att skriva när det händer en massa negativa saker. Så idag blir det bara positiva händelser. Det är så lätt att bara skriva ner sin frustration och glömma det som är bra.

Vi träffar ju alltid och för det mesta trevliga människor,,,, som t.ex markägaren vid den ena bommen som erbjöd oss att stå med husbilen på hans mark under natten. Som kvinnan med den lilla hunden, liten som en mindre fotboll men med en attityd som gladde oss oerhört😀 de människor som delar lite av sin vardag med oss, tackar för att vi fixar vägen och har inget emot att slänga några ord med oss medan de väntar. Det är så mycket värt så det överväger det negativa, Big Time😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s