Stundtals rörigt i Svedala đŸ€Ș

Nattjobb mÄndag i Svedala, lastbilar och maskiner överallt, mycket trafik tidigt pÄ kvÀllen som lugnade sej senare. VÀldigt rörigt i början och lotsen fick försöka snirkla sej fram. StrÀckan var relativt kort men det tog lÄng tid att ta sej till andra Ànden. De flesta bilister var ganska tÄlmodiga och de som inte var det, kunde ta en annan vÀg. Möjligheterna var mÄnga för de som kÀnde till omrÄdet.

Jag inser helt plötsligt hur bra allt har funkat i vĂ„rat ”sĂ€songsteam”. Att fĂ„ ha möjligheten att jobba ihop sej och kunna kommunicera med varandra för att försöka fĂ„ till ett bra ”flyt”, som funkar för alla. Jag önskar att alla kunde fĂ„ uppleva det.

Nu har jag förflyttat mej till Vimmerby, utan mitt ”Home-away-from-home” och utan min tappra vapendragare. Annorlunda😔 man blir snabbt invand i mönster sĂ„ just nu kĂ€nns det vĂ€ldigt tomt och ovant, pĂ„ nĂ„t sĂ€tt.

Bommarna har blivit levererade hit ikvÀll. Ser med spÀnning fram emot hur justeringarna ska fungera.

Klockan rusar, dags att sova 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s