Roligt i Kalmar đŸ˜€

4 vakter, hĂ€rligt vĂ€der i Kalmar. En hĂ€ck skulle ner i en ganska orolig korsning dĂ€r det ocksĂ„ fanns en jĂ€rnvĂ€g. Åh vad folk var trevliga hĂ€r dĂ„ 😍 sĂ„ roligt att jobba dĂ„! Kort jobb, de var verkligen effektiva, de grabbarna! HĂ€rligt!

Sen mot Karlskrona för att lĂ€mna bommarna hos Kalle pĂ„ Svevia och han tog vi med oss till BrĂ€kne Hoby. Lotsen gick vidare till Kyrkhult för morgondagens arbete. DĂ€r fick den vĂ€nta medan vi stack hem och hĂ€mtade mitt ”home-Away-from-Home”. SĂ„ dagen blev i stort sett en Ă€nda lĂ„ng transportstrĂ€cka, fast med mycket utrĂ€ttat under tiden. Udda men okey😂

Vi hittade en fin plats vi en sjö, sĂ„ dĂ€r stod vi i natt. DĂ€r blev man vaggad till sömns av den hĂ„rda vinden och regnet piskandes pĂ„ taket. DĂ„ kĂ€nns det extra gott att somna 😮

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s