Vi fortsĂ€tter,,,, mitt ut i ingenting đŸ˜‚

Ingenting blev Ă€nnu mera ingenting idag. Sitter vid en tre-vĂ€gskorsning, pĂ„ avstĂ€ngd vĂ€g😂😂😂 De asfalterar i slutet pĂ„ denna vĂ€gen och vi leder om trafiken. HĂ€r finns det ocksĂ„ trevliga mĂ€nniskor som gĂ€rna stannar och pratar lite! En del behöver köra in en bit pĂ„ den avstĂ€ngda delen,,,, det gĂ„r bra om de bara ska ca 4km!!!

Just nu Àr det absolut vindstilla men ibland kommer en vindpust och drar med sej en hel hög med gula löv. Löv som in i det sista kÀmpat sej kvar pÄ trÀden!

Att sitta sĂ„ hĂ€r pĂ„ avstĂ€ngd vĂ€g, ger mej lite tid att reflektera över sĂ€songen. SĂ„ mycket roligt vi har haft och vilken laganda vi har byggt upp. Tacksam för att vi till största delen har jobbat med samma gĂ€ng. Det blir sĂ„ bra nĂ€r alla vet vad som gĂ€ller! Bommarna har varit en fantastisk ny input och jag Ă€r sĂ„ glad att jag tackade ”ja” till att jobba med dem.

SĂ„ var de klara med den biten, dags att flytta ner till gĂ„rdagens stĂ€lle för att göra sista biten. Det gĂ„r förvĂ„nansvĂ€rt fort att lasta dessa stora tunga maskiner och likasĂ„ att lasta av. Bara en pytteliten kvar och vi klarade oss nĂ€stan helt utan regn😀

NĂ€r jag sen skulle Ă„ka hem fick jag ha lite draghjĂ€lp ut frĂ„n Ă„kern, det funkade ju fint igĂ„r😂😂😂 men inte idag! Tack för hjĂ€lpen, grabbar! Utan er hade jag sĂ€kert stĂ„tt dĂ€r Ă€nnu😂

Nu Ă€r jag hemma igen och hĂ€r vĂ€ntade en liten tös pĂ„ att jag skulle komma hem nĂ„n gĂ„ng,,,, BĂ€sta barnbarnet, sitter kloss invid mej. Lycka 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s