Kallt đŸ„¶

Omledning frÄn söder, dÄ blev vi fyra vakter! Kul att se dej, Kim!

En vakt vid övergĂ„ngsstĂ€llet, en vid korsningen inne i Lagan och en vid pĂ„/avfart frĂ„n norr. Kallt som tusan pĂ„ morgonkvisten! Vid övergĂ„ngsstĂ€llet krĂ€vdes en ”snigel” för hastigheten var alldeles för hög. Med barn pĂ„ vĂ€g till skolan och nonchalanta bilister sĂ„ blev det nödvĂ€ndigt med lite fartdĂ€mpande Ă„tgĂ€rder. TrĂ„kigt,,,, Ă€r det sĂ„ svĂ„rt att sĂ€nka farten? En annan sak som jag ocksĂ„ har noterat Ă€r att om nĂ„gon vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ gĂ„ över sĂ„ finns det en tendens att ”skita i” att stanna för gĂ„ende. Det Ă€r faktiskt sĂ„ att man har skyldighet att stanna. MĂ„nga var i alla fall snĂ€lla och stannade för barnen, lite svĂ„rare att stanna för vuxna.

Ops,,,,,, dĂ€r kom min bror 😂😂😂 Hej hej! Hahaha!

Det har varit fullt upp hela dagen, mycket trafik men det har funkat fint. Tiden gÄr fort dÄ! NÀr man stÄr sÄ hÀr, mÀrker man hur mycket som fraktas pÄ vÀgarna egentligen. Helt otroligt, man tÀnker inte sÄ mycket pÄ det förrÀn man stÄr ett tag pÄ samma stÀlle.

NÀr det Àr dags att avsluta dagen och det Àr det nu,,, dÄ Àr det meningen att trafiken ska klara detta sjÀlva. TÀtheten har minskat avsevÀrt. Snart hÀvs omledningen och folk slipper köra inom Lagan, lugnet i byn ÄterstÀlls, för denna gÄngen. Jag mÄste sÀja att invÄnarna Àr tÄlmodiga.

Bra dag,,,, nu drar jag hemđŸ€—

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s