Så,,,, nu är ordningen återställd 😀

Äntligen,,,,,, mitt ”Home-away-from-home ” har lyckats ta sej ut från sin vinterparkering och rullar nu åter ut på nya asfaltsäventyr! En ny härlig säsong ligger framför oss!

Första turen blev till, japp! Ni gissade rätt,,,, Lagan😂

Så nu står vi åter igen i den berömda trevägs-korsningen med trafik från omledning i båda riktningarna. Det märks att de flesta är vana vid detta, både på gott och ont. Många tar egna beslut och det funkar inte alltid. Vi har haft trafikanter som kört på gräsmattor, trängt sej före på fel sida, gått ut i fel körfält. Tempot var stundtals helt galet, så vi var tvungna att åtgärda det så gott vi kunde med de få medel som vi hade. Ibland önskar man att vi hade haft en polis i varje riktning,,, de hade gjort en årslön på en dag här😂

Fram på sen eftermiddag passerade så mycket trafik,,,,, värre än i Ronneby😀 ( mitt stående skräckexempel). Helt galet! Lastbilar till förbannelse nu inför påskhelgen och alla ska passera här. Alla måste ju ha ägg😂 Det är otroligt roligt att jobba när det är så mycket trafik,,,, och utmanande! De flesta bilister här har ett bra tålamod och kan vi med ett leende hjälpa till att underlätta för dem, är belöningen mångdubbel. Kan vi sen också bjuda lite på oss själva så ger vi dem ett gott skratt och de kör vidare på bra humör. Vill inte att de ska köra härifrån och vara arga och kanske orsaka något bara för att de lämnade det här arbetsområdet,,, just arga!

Jag har en uppmaning till alla er som läser min blogg,,,,,

Vi ser dagligen er som kör med era mobiler fastklistrade vid öronen. KÖP ETT HEADSET! Låt det hänga i bilen, över backspegeln, lätt att koppla in när ni sätter er i bilen. Ni BEHÖVER vara koncentrerade när ni kör igenom ett arbetsområde! Hade jag fått kamma in böterna, hade jag varit miljonär idag! HERRRRRREGUUUUUD, det fins headsets för en 50-lapp, köp ett! Bli inte en i statistiken.

Kör lugnt, snart påskledigt😍

TIDIG morgon,,,, VÄLDIGT lugnt😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s