Som att åka till Norrland,,,,,läs Söderköping 😂

Vilka kontraster,,,,, vi vaknade till regn, snö och näst intill storm,,,, svinkallt, huga🥶.

Måste säja att det verkligen känns bra att vi äntligen ska använda bommarna! Tre lådor på E22. Två långa och ett kort, lotssträckor alltså, en på ca 1km och 2 på drygt en halv mil. Skönt att rutinen från i fjol sitter kvar, det märks när vi ska sätta upp och när vi ska ta ner och flytta vidare och har nytt folk som är med och vill hjälpa oss.

Vi har haft lite roligt folk i köerna, t.ex nån som försökte ta sej igenom bommen via vägrenen, med risk för att välta,,,, men tydligen hellre det än att vänta😂 och en som trodde att arbetet var åt andra hållet, jag vet inte om det var på allvar som människan sa detta,,,,, men står man i kön så måste man väl ändå fatta att vägarbetet är framåt,,,,, eller????? Vi har nog hört alla undanflykter som går att uppbringa på denna jord😂 roligt men kan också vara väldigt irriterande när människor ljuger en rätt upp i ansiktet.

Nu har vi avslutat för dagen och det är dags att köra ner mol sol och värme,,,, åter till Järnforsen,,,, där avslutar vi veckan!

I nån annan grupp finns det folk som delar ” Dagens privatare ” detta är mitt bidrag för dagen,,,,,, När-man-bara-måste!!!!!!😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s