Solen hann visa sej innan vi slutade🌞

Det blev en lĂ„ng natt men mycket gjort! Vi har varit pĂ„ tvĂ„ olika stĂ€llen. Först gjort fĂ€rdigt dĂ€r vi var igĂ„r natt. Fungerade vĂ€ldigt smidigt trots att bilisterna fick köra fel varv i en rondell vid ett tillfĂ€lle. Inte lika mycket trafik i kvĂ€ll, konstigt fenomen det dĂ€r. SĂ„ Ă€r det för det mesta varje gĂ„ng, dag 1 hur mycket trafik som helst, dag 2 och 3 har det minskat drastiskt. Det finns ett annat konstigt fenomen ocksĂ„,,,,, i detta omrĂ„det fanns tre infarter till ett bostadsomrĂ„de,den i mitten var avstĂ€ngd. Det ska pĂ„pekas att dĂ€r hjĂ€lpte det inte med bara skyltar, dĂ€r var de tvungna att sĂ€tta en arbetsbil för folk flyttade pĂ„ skyltar och körde in o ut Ă€ndĂ„. DĂ„ kommer vi osökt in pĂ„ hur en del bilister vĂ€ljer att reagera och agera,,,,, ilska, riktad mot oss vakter eller sĂ„ frĂ„gar de hur de ska komma in, för de bor dĂ€r. Det finns TVÅ infarter till,,,, hur tĂ€nker folk eller tĂ€nker de överhuvudtaget? Jag blev sĂ„ stĂ€lld att jag knappt visste vad jag skulle svara. 😂 Det var en av mina kollegor som berĂ€ttade detta och jag ville inte tro att det var sant men sĂ„ rĂ„kade jag sjĂ€lv ut för det. SĂ„,,,, ja-a!

Lite senare under kvÀllen flyttade vi ett par km in mot centrum. Vi var dÀr strax innan 23. Jag förstÄr att detta mÄste göras pÄ natten men det gjorde nog inte de boende. SÄg att folk tittade ut genom fönster och skakade pÄ huvudet. NÄgon kollega fick ta emot skÀll frÄn en trött 4-barnsmor vars barn inte kunde sova. TyvÀrr Àr vÀl trafiktÀtheten ganska hög dagtid och jag förmodar att det Àr dÀrför som de vÀljer att frÀsa pÄ natten.

Sista delen pÄ den strÀckan var dÀr bara nybyggda lÀgenheter, sÄ vi gick frÄn Àldre vackra hus till, för mej inte vackra byggnader alls, pÄ bara nÄgra hundra meter! Udda upplevelse!

Vi gick av vid 05 och dÄ tittade solen fram, trevligt efter nattregnet som blötte ner oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s