Tack för fint beröm🥰

Det värmer i hjärtat, ska ni veta och tack för att ni besvarade våra frågor!

Det är verkligen inte ofta man har tid att prata och fråga men igår fann vi en liten stund att göra detta. Det är de stunder jag verkligen uppskattar med mitt jobb, att byta erfarenheter. Utifrån det kan vi göra ett bättre jobb.

Alla vet numera att jag verkligen brinner för mitt jobb. Jag har en önskan om att det ska vara så säkert det bara kan bli när jag går ut på position. Jag vet att jag måste vara 100% närvarande i medvetandet och att jag måste kunna ”se” saker INNAN det händer! Det är många gånger en prestation och tack och lov så ger åren i arbetet erfarenhet. Att räkna med att en bilist gör som du tänker finns inte på kartan. Den som tror att vårat jobb är enkelt,,,,, glöm det,,,,

Vid sådana tillfällen, när vi hinner prata lite får vi också naturligtvis höra om hur andra vakter fungerar OCH inte fungerar. Det är INTE trevligt! 7 man på en trappa i storstan medan fräsen går på en hårt trafikerad väg, helt oskyddade. Det är fan inte ok nånstans. Det var nog deras värsta exempel. Men det blir en bra påminnelse till oss vakter. Vi är där av en anledning,,,,,. Jag kan nog ses som en nörd och säkert en bitch av vissa av mina kollegor och det är helt ok för mej. Men det är så här,,,, jag vill hem efter arbetsveckan är slut, för jag har så mycket att vara tacksam för i min närmsta omgivning, precis som alla andra. Inklusive de vi ska skydda i vårat jobb. Det är inte bara att ställa sej där med en flagga,,,, du måste tänka och se också. Du är där för att hjälpa, skydda och se till så att bilisterna kan ta sej säkert( för alla) från A-B. Då kan det kanske vara lämpligt att putta egot åt sidan. Usch, det var inte alls roligt att behöva skriva detta,,, men kanske nödvändigt. 😞

Kvällsjobbet blev ganska kort och sista biten är nu färdigställd. Känns bra. Jag känner mej pigg, så pass att jag kan köra hela vägen hem! Under hemfärden hinner jag se tillbaka på veckan, den har varit bra. Lite konstiga upplevelser med bilister men inget ovanligt. Många gånger undrar jag hur en del tänker,,,, eller inte tänker! Upplever ofta bilister som robotar som kör i gamla vanliga ”fotspår” och helt plötsligt kommer vi och ställer deras liv på ända. Då slutar många tänka, de är så fastlåsta i att de har ju alltid kört där och nu är det något så ovanligt som ett vägarbete i vägen. Ni anar inte vad det kan ställa till det för en del.😂

Trevlig helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s