Jag vill klaga lite😂

Jag vet att det kostar pengar med vakter,, självklart. Men vikten med rätt antal vakter är faktiskt väldigt viktig. Vi är inga ” saker” man bara slänger ut på vägen och hoppas på att det löser sej. Det funkar inte så! Vi är anställda för att SKYDDA de som jobbar vid maskinerna och det är inte lätt alltid. Det pratas så mycket om säkerhet, är det bara de vi skyddar som inräknas i det begreppet? Eller vi vakter räknas in där också? Ibland får jag känslan av att behöva klona mej.

Det är så här: står du på en position som är väldigt krävande, där du måste vara med i huvudet hela tiden och helst ”före” i tanken, vara beredd på bilisters nyckfullhet, ta snabba beslut plus se konsekvensen av ditt beslut INNAN. Jag får inte tappa fokus för ens en sekund, för då kan jag orsaka kaos. Det är det absolut sista man vill. Är vi då bara tre vakter,,,, en i varje ände och en i mitten, då anser jag att man är en vakt för lite. Det är dumt, samtidigt som det tummar på säkerheten och det känns inte ok för mej. Det är viktigare än ni tror att få ”gå av” en stund, släppa fokuset. Man behöver det för att kunna göra ett bra arbete. Vi vill göra ett optimalt arbete och det kan vi göra om vi är rätt antal vakter. En sak till,,, det är vi som får skiten om det inte funkar, bara på grund av för litet antal vakter! Är det 3 positioner MÅSTE det finnas 4 vakter. Tänk på att vårat jobb är att skydda, ge oss då möjligheten att göra det på ett vettigt sätt. Vi har större betydelse för er än vad ni tror!

Jag hoppas att detta inlägget kan skapa diskussioner och förbättringar. För trafiksituationen lär blir bättre. På de åren jag jobbat som vakt är skillnaden från då till nu milsvid.

Ha en trevlig helg alla, det ska jag ha 😀

Såååå bra jobbat, Pågar!🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s