Jag vill klaga lite😂

Jag vet att det kostar pengar med vakter,, sjĂ€lvklart. Men vikten med rĂ€tt antal vakter Ă€r faktiskt vĂ€ldigt viktig. Vi Ă€r inga ” saker” man bara slĂ€nger ut pĂ„ vĂ€gen och hoppas pĂ„ att det löser sej. Det funkar inte sĂ„! Vi Ă€r anstĂ€llda för att SKYDDA de som jobbar vid maskinerna och det Ă€r inte lĂ€tt alltid. Det pratas sĂ„ mycket om sĂ€kerhet, Ă€r det bara de vi skyddar som inrĂ€knas i det begreppet? Eller vi vakter rĂ€knas in dĂ€r ocksĂ„? Ibland fĂ„r jag kĂ€nslan av att behöva klona mej.

Det Ă€r sĂ„ hĂ€r: stĂ„r du pĂ„ en position som Ă€r vĂ€ldigt krĂ€vande, dĂ€r du mĂ„ste vara med i huvudet hela tiden och helst ”före” i tanken, vara beredd pĂ„ bilisters nyckfullhet, ta snabba beslut plus se konsekvensen av ditt beslut INNAN. Jag fĂ„r inte tappa fokus för ens en sekund, för dĂ„ kan jag orsaka kaos. Det Ă€r det absolut sista man vill. Är vi dĂ„ bara tre vakter,,,, en i varje Ă€nde och en i mitten, dĂ„ anser jag att man Ă€r en vakt för lite. Det Ă€r dumt, samtidigt som det tummar pĂ„ sĂ€kerheten och det kĂ€nns inte ok för mej. Det Ă€r viktigare Ă€n ni tror att fĂ„ ”gĂ„ av” en stund, slĂ€ppa fokuset. Man behöver det för att kunna göra ett bra arbete. Vi vill göra ett optimalt arbete och det kan vi göra om vi Ă€r rĂ€tt antal vakter. En sak till,,, det Ă€r vi som fĂ„r skiten om det inte funkar, bara pĂ„ grund av för litet antal vakter! Är det 3 positioner MÅSTE det finnas 4 vakter. TĂ€nk pĂ„ att vĂ„rat jobb Ă€r att skydda, ge oss dĂ„ möjligheten att göra det pĂ„ ett vettigt sĂ€tt. Vi har större betydelse för er Ă€n vad ni tror!

Jag hoppas att detta inlÀgget kan skapa diskussioner och förbÀttringar. För trafiksituationen lÀr blir bÀttre. PÄ de Ären jag jobbat som vakt Àr skillnaden frÄn dÄ till nu milsvid.

Ha en trevlig helg alla, det ska jag ha 😀

SĂ„Ă„Ă„Ă„ bra jobbat, PĂ„gar!đŸ€—

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s