Jag tycker inte om knott đŸ˜Ą

Vi har jobbat natt i SmĂ„landsstenar, roligt att se gamla bekanta igen,,,,,, men KNOTTEN alltsĂ„, herreguuuud,,,,,den bekantskapen hade jag verkligen kunnat vara utan. Finns i miljontal och det kĂ€nns som ALLA Ă€r hos mej😡 in i öronen, in under klĂ€derna, fy fasen.

FrĂ€sning och lĂ€ggning genom byn, nattetid. Lugnt och skönt efter 23. Trafiken leds om sĂ„ det Ă€r bara byfolket som ska ta sej hem och det mĂ„ste de göra via den vĂ€gen vi Ă€r pĂ„. Det fungerade riktigt bra för det mesta. Vi var klara strax innan 06, dĂ„ sĂ„g jag solen komma över trĂ€dtopparna. NĂ„gra timmars sömn och sen sista arbetspasset innan midsommar 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s