Det finns räddare i nöden…..😂

Jag är ju en ”såndär ” som måste ha honung och mjölk i kaffet (ja jag veeeet) så det hade kunnat bli en fruktansvärd morgon om inte Henrik hade ”räddat” mej! TACK 🙏 Måste komma ihåg att köpa mjölk idag.

Vi tog bort lite refuger i första rondellen innan vi gick på nästa, en bit bort. Ser väldigt enkelt ut när andra hanterar sina maskiner! Vi hann bli dränkta av ett snabbt sommarregn som villigt kastade ner sina gigantiska droppar på oss,,,,, snäll kollega kom utrusande med regnrock,,,, man tackar😀

Klara där och iväg till nästa ställe,,,,fräsning, det gick undan…… vem var det som sa att det inte skulle komma någon Gotlandsfärjan idag??? Du hade feeeeel! Den kom och ja-a, det blev ett långt släpp😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s