Hejdå gipset 😀

Nu är jag glad, blev av med gipset igår. Åkte raka vägen hem och tvingade in mannen i husbilen, på passagerarplatsen mej själv i förarstolen,,,, sanningens minut var kommen😂 OCH DET FUNKADE,,,, jag kunde trycka ner frikopplingen. Så då var det bara en sak att göra,,, in med alla Jobbkläder, inklusive skor ( som jag kan ha utan att det gör ont) och sen styra kosan mot metropolen URSHULTS! 😂😂😂😂

Fy fasen va gott att vara ute på vägen igen! Soligt och gott väder. Sommarkänsla! Och så himla roligt att träffa alla igen! Både gamla och nya ansikten.

Jag hade vid ett tillfälle en äldre man som kom och pratade med mej, på hans berättelser förstod jag att han hade bott här i hela sitt liv, han kände alla och berättade gladeligen om både då och nu. Han kunde till och med erbjuda plats för mitt ”home-away-from-home ” om jag ville ha lugn och ro, utan trafik! Tycker det är såååå roligt med folk som berättar lite om platserna vi är på och jobbar. Trevlig Herre, som fyller 80 nästa år. 🙂

Det har varit väldigt mycket trafik under dagen, har förstått att den här vägen blir som en ”Knutväg” till många orter i olika riktningar. Mycket tung trafik. De flesta har kört bra, en del har ”svårt” att hänga med i lotsningen och stundtals har det varit ett näst intill omöjligt att få ihop kön innan man ska passera läggaren. Där vill man verkligen att det ska gå sakta. Vägen är väldigt smal på vissa ställen och svår för lastbilar att ta sej igenom.

Tillägg,,, idag har vi också haft besök av ”legenden” Hallå Timmy, kul att ses igen 😂

Känner mej nöjd med dagen,,,, nästan mer än nöjd,,,, och förvånad över att foten funkade så bra som den har gjort. Nu kallar kudden och så kör vi så det ryker i morgon igen.

Ha det, gott folk,,, från en glad och nöjd Gunsan 🥰

Vi tar en bild från förra året, så glad så jag glömde ta foto idag 😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s