Det finns folk och så finns det ”folk”😡

Hade en bilist som kört förbi bommen och blev stoppad av oss,,,, fick till sej att han var tvungen att backa tillbaka,,, gissa vad han gör??? Lägger i 1:an och drar förbi vakten, rätt emot mej som kommer med en lååååång lotskö. Som tur är lyckas jag parera så att jag kommer vid ”blåvägen” och där är läggarna också. Det blev ett snabbt stopp på förövaren, som nu blev hänvisad till en grusplätt, ordentlig uppläxning och beordrad att stå kvar och vänta på sin tur. Otrevlig som bara den men så är det när man gör så. Då tycker jag att man har noll koll och egentligen inte ska ha körkort. En sådan bilist blir riktigt farlig för både oss och sej själv. Det slutade väl men han är farlig för oss alla så länge han är arg när han kör.

Det blev ett långt pass med lite regn och när vi väl är klara blir det ner till husbilen i rappet, käka lite och sen i säng! Tack och lov så börjar vi liiiite senare i morgon bitti😀

Liten skymt av sol fram mot kvällskvisten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s