Ska berätta om i går😞

Normalt brukar det vara så att när vi kommer till en ny arbetsplats, dag 1, hur mycket trafik som helst och sedan brukar det minska successivt och markant. Kan ju lugnt meddela att så har inte varit fallet på 26:an i går. Det var värre än Ronneby och Broby tillsammans. De två orterna har hittills varit mina absolut värsta ställen att arbeta på.

Om några trafikanter tar egna beslut blir det inte bra. Man kan inte och FÅR INTE flytta på våra vägskyltar för att köra in i området utan lotsbil, en del verkar inte fatta vad de ställer till med eller KAN ställa till med. Jag tycker det är väldigt egoistiskt att skita i konsekvenserna bara för att de ska fram,,, fram till vilket pris som helst. Att utsätta andra människor för den risken bara för att de inte ORKAR vänta. Det är fa-an skamligt 😡. Och sen till råga på allt är de jävligt otrevliga när man blir tvungen att stoppa dem bara för att det kommer 150 bilar från andra hållet och dem har de inte ägnat en tanke på. Vi har väldigt höga krav på att hålla oss inom tidsmarginaler när vi lotsar, vilket blir totalt omöjligt när en del skiter i vilket. Då får alla andra som snällt står och väntar vid bommen vänta ännu längre, hur juste är det?

I går hade vi en ”blåväg” på mitten av sträckan, där måste det alltid stå en vakt, vilket var tur för då kunde vi fånga smitare där. Men det blir så klart riktigt illa om man möter smitare där det är omöjligt att komma förbi,,,, jag kan varken backa eller flytta mej och 150 bilar som jag har med mej,,, det blir ”syndarna” som får backa och det är många som är dåliga på det och det tar dyrbar tid för de som står och väntar på andra sidan. J-a egoister😡

Det är inte ofta numera som jag blir så arg på folks dåliga uppträdande men igår var jag.

Vi är där för att göra bilisters passage så säker, smidig och enkel som möjligt,,, OCH skydda våra kollegor från bilister som inte tänker,,,, de blir fler och fler!

Jag har sagt det innan och jag säjer det igen:

VI ÄR LEVANDE MÄNNISKOR,,,, MED EN HISTORIA, VI ÄLSKAR VÅRAT JOBB,VI HAR NÄRA OCH KÄRA VI VILL KOMMA HEM TILL NÄR ARBETET ÄR KLART!

TÄNK PÅ DET!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s