Ok,,,, nu tar vi tre dagars arbeteđŸ€Ș

MĂ„ndag i NĂ€ssjö,,,,, svinkallt đŸ„¶ en blĂ„vĂ€g och vi Ă€r tre personal. Funkar fint, sĂ„ klart! Blir riktigt skönt vĂ€der fram pĂ„ dagen, sol och varmt. Jag har fĂ„tt tillbaka min gamla vapendragare och det var ju roligt. Precis som förr😍 TĂ„lmodiga och trevliga bilister. Mycket trafik.

Tisdagen började med pĂ„körd bom, lĂ€tt att fixa och sjĂ€lvklart fungerar den precis som den ska. KĂ€nns tryggt att veta. Duggregn och gĂ„rdagens kyla Ă€r som bortblĂ„st. I stĂ€llet fick vi dimma, det var inte sĂ„ roligt. SvĂ„rt att köra utan strĂ€ck pĂ„ vĂ€gen 😀

Onsdag,,, börjar bra,,, blev vÀldigt glad för försenad födelsedagstÄrta! Tack snÀlla Claes! Fika lite senare och dÄ regnade det som tusan.

Hade en extra-heater ett par timmar, annars hade vi fÄtt göra som alla andra lÀggare fÄtt göra idag,,,, packat ihopa! Nu har det varit uppehÄll ett tag och vi hÄller pÄ att avsluta dagens arbetspass. Sista att fixa, handla, Àta och tanka. Sen hÄller vi kvÀll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s