FrĂ„n ilska och frustration till total lycka😍

Vad hĂ€nde???? Har alla bilister lĂ€st mitt arga inlĂ€gg???? Jag har knappt hĂ€mtat mej frĂ„n dagens arbete,,, Ă€n! Vilken skillnad frĂ„n igĂ„r,,, jag kan knappt tro mina ögon. HĂ€r rullar kö efter kö ivĂ€g lugnt och stilla. Starten ligger pĂ„ en rakstrĂ€cka sĂ„ jag kan följa mina kollegors köer, som rullar sakta och fint genom arbetet. Blir tvungen att gnugga ögonen ordentligt 😂 Jag har svĂ„rt att fatta att det bara för nĂ„gra timmar sedan var total motsats. LyckađŸ„° Det finns hopp! SĂ„ TACK alla som lĂ€t er lotsas genom omrĂ„det idag. Det blev en fantastisk dag, en sĂ„n dĂ€r dag dĂ„ man bara Ă€lskar att arbeta. Mycket bra avslut pĂ„ arbetsveckan.

SÄ nu ÄterstÄr 2-3 dagar nÀsta vecka pÄ denna strÀckan och jag önskar att de dagarna blir som idag!

Kolla,,,, man blir lycklig Ă€nda in i sjĂ€lenđŸ„°

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s