MĂ„ndagmorgon 03.30 😮

Börjar supertidigt,,,, kĂ€nns inte som jag vill gĂ„ upp sĂ„ tidigt. Men det Ă€r lika bra att vi fixar i rondellen innan rusningstid. Har haft extrahjĂ€lp av fyra vakter tills vi var klara dĂ€r. Nu har vi flyttat upp en bit och kan anvĂ€nda bĂ„da bommarna igen. Vi har ocksĂ„ fĂ„tt vĂ„rat rĂ€tta slĂ€p till de bommarna vi har nu. Genast blir av-och pĂ„-lastning mycket lĂ€ttare. Tack för det, Big Boss👍

Trafiken flyter pÄ bra, utan större missöden,,,, Ànnu,,,,, man vet ju aldrig vad som kan hÀnda!

Lots-strĂ€cka Ă€r vĂ€ldigt kort idag,,, Ă€nnu! Funkade rĂ€tt sĂ„ lĂ€nge men till sist fick vi flytta den ena bommen en bit! Det gick fort 😀

Nu under kvÀllen hade vi en rolig kvinna direkt efter lotsen, sÄg i backspegeln hur hon satt Ä hytte med nÀven, tyckte nog att vi skulle köra fortare. Lite svÄrt dÄ vi hade folk pÄ vÀgen just dÀr och skulle byta sida med en hela karavanen,,,,, men se det skulle inte hon göra. Till sist var vi tvungna att stanna och gÄ ut Ä visa var hon skulle köra. Hela situationen blev vÀldigt drÄplig och nÀr vi kom fram till bommen mÀrkte vi att de efterföljande bilisterna ocksÄ tyckte det var roligt. SÄ tack för att du var sÄ arg sÄ vi fick dagen förgylld!

Dagens arbete Ă€r nu avslutat och vi fĂ„r faktiskt sovmorgon Ă€nda till 5 i morgonbitti,,,,, Man fĂ„r vara glad för det lilla😂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s