Måndag morgon,,,, vi behöver lite luft i däcket, tack😀

Sista veckan i Målilla, vi är tillbaka efter en udda semestervecka. En vecka med en massa fix och trix, förberedelser inför min” co-pilotens” bröllop!🥰 så numera har jag Fru Mattisson med mej! Annorlunda fast samma.

Som vanligt är vi uppe innan fan själv har fått på sej skorna, vädret är helt ok, sol och lite kyligt men vi kör på det😀

Vi ska ta och friska upp minnet lite bara, märks att det behövs😀 Är det någon som vet hur det här vägmärket fungerar? Jag kan ärligt säja att jag inte hade en aning, innan jag började jobba så som jag gör nu. Det är ganska enkelt när man väl har lärt sej! Så här är det: sträcken pekar lite snett neråt, då ska man köra på den sidan med sträcken neråt. Står skylten som på bilden ska du alltså köra på vänster sida om den. Hoppas jag förklarat så ni förstår😂 Vi har sett lite under dagen hur vissa bilister tvekar på just denna skylten.

Vi har också en skylt där det står ”invänta lots”, den står på alla sidovägar i anslutning till vägen vi lotsar på. Den skylten är väldigt viktig, eftersom vi bara har ett körfält. Så om du väljer att skita i den och köra ut kan det gå riktigt illa. Du kan riskera att hamna i den nylagda asfalten eller få möte med lotsen. Lotsen har i regel väldigt mycket bilar med sej och kommer inte att flytta på sej. Det är du som valde att ignorera skylten som får backa,,,, utan att skada den nya asfalten. Så vi ber er att respektera skyltningen, endast då kan vi få fram köerna i tid,,,, för tid tar ni, ni som inte följer angivelserna.

Annars tycker jag att det har fungerat riktigt bra idag. Gott väder och trevliga människor.

Vi har fått sluta i tid, så Herr och fru Mattisson har förärat oss med god tårta😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s